• mit tegyek segitsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr nö/ur! egy kényes problémám van.nem tudom hogy mi lehet az oka vagy hogy mi okozhatja nállam ezt a problémát.szex után nagyon kellemetlen szinte állott büdös szagot érzünk nem tudom hogy mitöl lehet, soha semmijen betegségem nem volt.rendszeresen tisztálkodunk és mégis.igaz hogy 9honapig nem volt közösülésem.fel vagyok fázva is most.kérem szépen találjanak megoldást számomra, ez nagyon kellemetlen érzés és szégyelem is párom elött.mi lehet az oka? mihamarabbi válaszukat várom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        KEdves Kérdező! Önnél a hüvelykenet vizsgálat, párjánál húgycső-váladék vizsgálat javasolt, keressenek fel STD szakrendelést.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 14., 12:05; Megválaszolva: 2012. március 19., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: