• hepatitis B oltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő:Nem tudom hogy a lányom gyerekkorába kapott-e hepatitis B oltást, most viszont szüksége lenne rá, mivel ápolónő képzőbe fog járni.Okoz-e valamilyen problémát, ha már kapott és most ismét kapni fog?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis B témában

        Tisztelt Kerdezo! A hepatitis oltasokat 5 evente celszeru megismetelni. A legeyszerubb modja annak, hogy tudjuk, milyen jelenleg a lanya vedettsege, hogy megnezzuk egy vervetellel az oltasra adott korabbi antitest valaszat. Ha egy bizonyos hatart meghalad, nem kell az oltast ismetelni. Ha erre nincsen mod, az oltas megismetelheto, nem lesz belole problema.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 13., 16:02; Megválaszolva: 2012. március 23., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: