nyaki nyirokcsomó

Tisztelt Doktor kb. 4éve vettem észre hogy a nyaki nyirokcsomóm a jobb oldalt, meg van duzzadva. Az orvosom azt mondta nincs vele gond mert a mérete még az elfogadható határon belül van.Viszont azóta is folyton duzzadt. A duzzadt alatt azt értem, hogy az ujjammal érezhető, heléyről kimozdítható és puha, nem fáj.Normális ez ön szerint, hogy ilyen évek óta? Köszönettel T. Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó témában

Kedves Ágnes! Az emberek nagy részének van ilyen régről visszamaradt kitapintható nyirokcsomója, ha 4 éve változatlan, semmi oka aggodalomra.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 12., 23:59; Megválaszolva: 2012. március 13., 11:16
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi