• Piros foltok a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Dr.Úr / Nő az lenne a problémám hogy már több mint egy hónapja piros foltok vannak a makkomon! Nem fáj nem viszket nem ég stb... csak ott van és nagyon idegesít hogy pontosan mi is lehet az! már 1 éve nem volt szexuális kapcsolatom!! kentem canesten krémmel! lomexinnel is! néha elhalványodik de nem tűnik el teljesen! esetleg valami tanácsot tudna adni? még annyi hogy elég egy általános bőrgyógyászati vizsgálat? vagy egy beutaló köteles std kezelés szükséges? előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg egy vissza-visszatérő gombás fertőzésről van szó, de látatlanban nehéz diagnózist felállítani. Mivel nem volt nemi kapcsolata nem szükséges std vizsgálat, csak egy általános bőrgyógyászati vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. március 12., 22:35; Megválaszolva: 2012. március 15., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: