égő kérdés 2

Tisztelt doktornő köszönöm gyors válaszát! Csak anyi problémánk van ezzel hogy Igen Páromnál pár nap alatt eltünik ez a kellemetlen tünet kipatogás és viszketés, de nálam van amikro elhuzodik több hétig! Sikositot ovszert segét anyagokat nem használunk! Szoval ezek nem okoznak nálunk iritáciot! Attol félünk nem e valami Nemi uton terjedö Betegségben szenvedünk! Elöre is ksözönöm válaszát! Nagyon aggodunk!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

Jó l tette, hogy ezt megírta.Ez esetben, mivel önnél elhúzódó a probléma, akkor valóban fertőzés valószínű, a leírás alapján felmerül gombás fertőzés gyanúja, önnek Gynoxin hüvelytabletta, párjának Lomexin kenőcs javasolt, és ha 7 nap után sem javul, STD szakrendelésre menjenek vizsgálatra.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 08., 12:21; Megválaszolva: 2012. március 08., 13:16
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi