• Vizer ultra hang értékelés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DR /NŐ/ÚR azt szeretném megtudni hogy mit jelent inguinalisan néhány nagyobb reactiv nyirokcsomó ábrázolódik. Erre nem kaptam választ ez elfogadható vagy valami teendő van-e vele. Mivel már többször mütőtek nyirokcsomó mait igaz azt a hónaljamból. és a hatanból.ezek szövettana jóindulatú volt. Igaz a lábban nagyon sokat faj a comb tőben nem tudón hogy nem -é ezert különösen ha sokat megyek vagy állok. Vélemény:Lymphadenomegalia ing.l.d. Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Ezek gyulladásos eredetű nyirokcsomók, melyek valamilyen fertőzés következményei lehetnek valószínűleg. A kiváltó ok irányába kivizsgálás szükséges.


        Kérdés: 2012. március 08., 08:53; Megválaszolva: 2012. március 12., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: