• Legyengült immunrendszerre

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor! Az utóbbi időben- munkámból kifolyólag- gyakran megbetegedek. Infulenza, mandulagyulladás és ajakherpesz a leggyakoribb.Hiába szedek vitaminokat nem elegendő.Régebben ez nem volt rám jellemző. Egy kedves ismerősöm ajánlotta az Isoprinosine nevű tablettát immunrendszerem felerősítéséhez. (Neki bevállt, de tudom, ez egyénfüggő)Tudom, hogy a gyógyszer orvosi rendelvényhez kötött, de Ön szerint van-e értelme felszedni ebből 1 dobozzal? Elolvastam a mellékelt betegtájékoztatót is, mely szerint a tabletta szedését abba kell hagyni jelentősen emelkedett hugysavszint esetén. Ha elkezdem szedni honnan fogom ezt megtudni, mennyire emelkedett a savszint? Nekem semmilyen gyógyszerallergiám ill. szervi panaszom nincs. Szintén hallomásból tudom, hogy van 1 gyógyszer, ami kifelyezetten az ajakherpesz kialakulásának csökennését eredményezi. Nekem sajnos elég gyakran van, ami minden szempontból kellemetlen? Ez a gyógyszer egyénekhez kötött, vagy van egy általános bevállt tabletta, amit bárki szedhet? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a immunerősítés témában

        Kedves Kérdező! Az Isoprinosine tabletta szedését én javaslom, ez az ajakherpesz megelőzésére is jó. A húgysavszint laborvizsgálattal ellenőrizhető.


        Kérdés: 2012. március 07., 18:57; Megválaszolva: 2012. március 08., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: