• légúti illetve levegőben baci.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mi lehet az a betegség amitől közérzetem, illetve hangulatom változik, köhögés, bőrszárazság, fürdés után piros foltok, szemremegés illetve féloldalasnak látom magam.. orromban kilátszik a csont ami nembiztos mrsatól van. Tbc vagy Mrsa vagy egyéb ötlet? a hozzá tartozó problémám hogy összejöttem egy 8.kerültei lánnyal azóta kezdőtek ezek a dolgok, aki nem igazán jó körülmények között él kis lakásban családjával, akiknek elég sok orvosi panaszai is vannak körülbelül ugyan úgy hogy légúti és tüdő problémákkal sokmindent nem tudok betegségükről kérdeztem nem mond semmit nem tudja.mellékesen nekem sajnos most nincs TB-m mert munkanélküli vagoyk és nem tanulok idén.[ha mondjuk közel beszélek valakihez és levegőt felé megy ő is kancsal lesz. gázzal gyújtott cigarettázás után]

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Ha köhögése hosszan tartóan fennáll, tüdőszűrő vizsgálata javasolt. A fürdés után piros foltok allergiától, bőrérzékenységtől lehetnek, kozmetikum, tusfürdő is okozhatja. A szemremegés hátterében idegesség, feszültség állhat. Az asszimetria nem feltétlenül kóros, az orrunk sem szimmetrikus. A leírt tünetek nem csoportosíthatók egy megbetegedés köré. A levele utolsó két sorát nem tudom értelmezni.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2012. március 07., 12:15; Megválaszolva: 2012. március 09., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: