OMICRAL 100 mg kapszula és Novynette tabletta együttes szedése

Tisztelt Doktornő/Doktor úr, Novynette fogamzásgátló tablettát szedek, és ekcémámra gyógyszertárban kevert krémet (a nevét sajnos nem tudom, mert újat, és nincs a tégelyen feltüntetve), OMICRAL 100 mg kapszulát, valamint Aerius 5 mg-ot kaptam. A bőrgyógyásznak ugyan említettem a tényt, hogy fogamzásgátlót szedek, és ennek tudatában adta a szereket, mégis meg szeretném kérdezni, hogy ezek a gyógyszerek befolyásolják-e a fogamzásgátló hatását. Igaz, nem találtam egyik gyógyszer leírásában sem erre irányuló utalást, de mégis szeretnék biztos lenni benne, hogy véd-e a gyógyszer a nem kívánatos terhesség ellen pl. az OMICRAL 1 hetes kúra alatt is. A másik kérdésem az lenne, hogy az ekcémára adott szteroidos krémeknek van-e bármilyen hatásuk a fogamzásgátlóra. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

Az Omicral csökkentheti a fog. gátló hatását, ezért az együttszedés alatt és még hét napig kiegészítő védelem indokolt.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 02., 22:59; Megválaszolva: 2012. március 06., 09:47
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi