• nemibetegseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        ferjem külföldi munka utan begyuladt himvesszővel jött haza, azt mondja, hogy nem vollt szekszuális kapcsolata, elhiggyem? A bőrgyógyásza ezt irta diagnózisnak:Balanitis myc xerossis cutis. status z:Sulcus coronarinusbanés glans penisen duzzadt hyperameias plakkok. köszönöm valaszat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        KEdves Kérdező! A gombás fertőzés nem klasszikus nemi betegség, nemi kapcsolat nélkül is elkapható, például ha a férje immunrendszere legyengült, tehát hihet neki.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 28., 17:49; Megválaszolva: 2012. február 29., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: