• beteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A végbél és a nemi szervek környékén kis apró kinővések láthatóak kb 2 hónapja, ez nem fáj semmi ilyesmi, lassan nőnek. Az utóbbi időben 2 partnerem volt, ha ez számit.Hogyan lehetne eltüntetni orvosi beavatkozás nélkül? lehetséges házilag? Ha feltétlen orvos kell kihez forduljak? Nőgyógyász? Sebész? Volt hogy egyet wc papirral letöröltem, picit vérzett de aztán semmi, elmult. Ez is egy módszer? Köszönöm válaszát. üdv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vírusos szemölcs témában

        A növedékek pontos típusát, okát kell tisztázni, ehhez elengedhetetlen az orvosi vizsgálat, házi praktika nem javasolt. Valószínűleg vírus okozta növedékekről van szó, keressen fel STD szakrendelést.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 26., 11:48; Megválaszolva: 2012. február 27., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: