• Fontos kérdés!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot! Azt szeretném megkérdezni, hogy olyan 6-7 éve volt egy fiú akit csak szájon pusziltam, és utána azt mondták róla, hogy aidses, nem tudtam meg biztosra azóta sem, hogy az vagy sem, megmondom őszintén hogy arra sem emlékszem pontosan hogy egy kis nyálával érintkeztem e esetleg, de úgy rémlik hogy nem, nemi közösülésünk az biztosan nem volt, azóta többször voltam megfázva, többször volt mandulagyulladásom, meg hugyúti fertőzésem, felfázásom, egyszer volt fülgyulladásom is a bölcsesség fogam miatt, de ezek a betegségek alatt egyszer sem voltam lázas maximum csak egy kis hőemelkedésem, de az sem komoly, tehát 38 fölé nem nagyon ment ha volt is, volt térd műtétem is, mind a 2 térdem megműtötték, mert nem volt izületi folyadék, és a porc is el volt kopva egy kicsit, sokat sportoltam, a műtétnél sem volt semmi baj, nem voltam lázas meg semmi sem, ez alatt a 6-7 év alatt, a kérdésem az hogy ezek alapján lehetek én mégis aidses?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV fertőzés témában

        A szájra puszival és a nyállal sem terjed a HIV-vírus. Ha a kérdés miatt ennyire nyugtalan, akkor javaslom, hogy mégis csináltasson egy anonim HIV-tesztet, így ön is megnyugszik.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 18., 12:57; Megválaszolva: 2012. február 20., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: