• Nem tudom mi ez

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kivanok. Azt szeretnem kerdezni hogy mi ez.Fajni nem faj.Nem viszked. Mikor kentem kermel elmult de ugyanugy vissza jott. A krem neve Verruca removal gel.Korobelul par honapja van.Kerem ha tudna valami kremet ajalani. Az jo lenne. Elore is Koszonom.

        Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Uram! A kép alapján nem lehet megítélni, hogy mia az elváltozás. De ne kenje a géllel, mert ha ez egy festékes anyajegy, akkor rosszindulatúan átalakulhat. Menjen el bőrgyógyász szakorvoshoz, ő tudni fogja, mit kell ezzel tenni. Tisztelettel: Stehlich Gábor


        Dr. Stehlich Gábor
        Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus Itt kérdezhet

        Dr. Stehlich Gábor

        Kérdés: 2012. február 17., 23:18; Megválaszolva: 2012. február 20., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: