• Szexuális úton terjedő fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3 hónapja meggondolatlanul egy prostituálttal létesítettem szexuális kapcsolatot, orális szexre és közösülésre került sor. Óvszerrel védekeztem, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy megfelelően végig a helyén volt. Borzasztóan ideges vagyok, hogy valamilyen fertőzést elkaptam. Egyelőre semmilyen jel, tünet nem utal arra, hogy megfertőződtem valamivel. Azt szeretném megtudni, hogy az előbbiek alapján milyen betegségeket kaphattam el, vagyis van kockázata. És milyen szűrésekre kell elmennem, hogy 100%-osan tudhassam, hogy semmilyen fertőző betegséget nem kaptam el. (Úgy gondolnám, hogy hepatitis B, HIV, szifilisz szűrővizsgálat elegendő).. Új kapcsolatomban, semmi esetre sem szeretnék továbbadni valami a kedvesemnek és én magam is borzalmasan aggódok, mondhatni idegileg is kikészit a dolog. Válaszát előre is köszönöm! Köszönettel, Dávid

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        KEdves Dávid! Az STD ambulancián létezik speciális panel, amely segítségével a leggyakoribb nemi úton terjedő kórokozók leszűrhetőek. STD ambulanciára kérjen egy időpontot, beutaló viszont nem kell.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 17., 15:55; Megválaszolva: 2012. február 20., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: