nemi betegség

Üdvözletem! A kérdésem a következő. 2 honapja hogy a pénisz végén van egy fehér kérgesedés a bőrön, és hátrahutáskor kis fájdalmat érzek. Ez a rész szükületet okoz.Kérem ha lenne rá mod hogy orvosi kezelés nélkül meg adná milyen győgyszer, vagy kenőcs kell a megszüntetésére azt nagyon meg köszönném. Ha ez nem lehetséges abban az esetben kérném le írni milye vizsgálatot kell elvégezni, és ez miből áll? Szégyenlem a betegségem és ezért nem szeretném a vizsgálatot.Sajnos a családi életem forog kockán ezért mindenképpen szeretnék választ kapni. Köszönöm válaszát -nagy tisztelettel Csincsa Aladár.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

Kedves Kérdező! Többféle kórokozó szóba jön kiváltó okként, tehát érdemes lenne a húgycsőből mintát venni, és az eredmény ismeretében kezelni, ez kicsit kellemetlen vizsgálat, de pár másodpercig tart, STD ambulancián végzik. Esetleg megpróbálhat rá Lomexin kenőcsöt, ez vény nélkül kapható, de a vizsgálatot javaslom inkább a saját érdekében.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 16., 16:29; Megválaszolva: 2012. február 17., 12:21
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi