• kerdes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A nemi szervem körüli bőrön kis kiütések jöttek ki. Azt szeretném kérdezni, hogy van ekcéma elleni kenőcsünk, és azt lehet e nemiszervre vagy körülötte lévő területekre kenni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Nem biztos, hogy ekcéma, sőt, az ekcéma kezelésére használt kenőcsök közül több szteroidot is tartalmaz, ez pedig így látatlanban egyáltalán nem ajánlott. Próbálkozzon Lomexinnel, ha nem javul, keressen fel bőrgyógyászt!


        Kérdés: 2012. február 15., 16:00; Megválaszolva: 2012. február 17., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: