• rubeola es antibiotikum...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        antibiotikum kezeles allatt allo kisfiu, ovis tarsak rubeola fertozesel otthon maradtak...befoljasolhatja e a fertozobetegseg inkubaciojat vagy terjedeset az antibiotikumos kezeles? Az antibiotikumot a gyermek 1 napot szedte, majd az orvos leallitotta a szedeset. Lazas es a nyaki mirigyek duzzadtak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rubeola témában

        A Rubeola vírus, a fertőzés kialakulását, inkubációs idejét antibiotikum nem befolyásolja.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 14., 17:50; Megválaszolva: 2012. február 15., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: