• Gombás fertözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot Doktor Nő! Az lenne a problémám hogy a péniszemen gombásodás van. Barátnőm volt nőgyógyásznál ott kaptunk fejenként egy dermyc nevü tablettát ami egy hónapra el is tüntette a dolgot. Aztán fájni kezdett a torkom amire a ház orvos antibiotikumot irt és már a harmadik napok elő jött a baj ujra. Állitolag az antibiotikumtol lehet. Én el mentem urulogushoz aki azt mondta kisebb prosztatagyulladásom van. kaptam omical és lexova tablettát meg pimafucort kenőcsöt. Ezek egyáltalán nem használnak. Először csak pöttyös volt most viszont csúnya piros foltok vannak már rajt. Ez már juliusban kezdődött. Akkoriban egy kutyaeledel gyárban dolgoztam ahol a nyers húsok és különböző savas, lugos vegyszerek miatt nagy volt a fertözések veszélye. lehet hogy ott kaphattam valamit? Először canesten krémmel kentem ami el vitte de mindig vissza is tért. Sokat olvastam ezekről az interneten és sok orvost kérdeztem már meg. mindenkinek már a véleménye ezekről. Olvastam olyat hogy a gombát kitenyésztik és akkor pontosan megmondják mi is jó rá. Találtam is orvost aki megcsinálja de 1 honapot kell várni az eredményre. Ha nem bántom akkor nem fáj nem folyik belöle semmi csak ott van. Viszont mikor mosom és valami kicsit hozzá ér akkor égő, csípös érzés jön rá ami nagyon fáj. Pénteken akarnak mintát venni rola de már elöre félek hogy fájni fog. Szeretném tudni hogy a kép alapján önnek mi a szakmai véleménye. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a nemi betegség témában

        A kép alapján is valószínű a gombás fertőzés. Én is ajánlom a tenyésztés elvégzését, és azt követő célzott kezelést.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 14., 13:34; Megválaszolva: 2012. február 16., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: