• Lágyéki nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Konditerembe járok edzeni, nemrég kezdtem újra, és elég nehezen ment a húzódzkodás széles fogással. Pár napra rá elkezdett fájni a derekam, és érzek a jobb oldali lágyékhajlattól kb 2 centire egy borsónyi kis dolgot, ami mozgatható, alapból ott van, de megfeszítésre jobban előjön ( mondjuk ilyenkor alapból feszül a másik oldalamon is a alhasi izom ), tehát arra gyanakszok, hogy meghúztam magam, és ez lehet nyirokcsomó megnagyobbodás? A derekam viszont valószínűleg meg is van fázva kicsit. Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        A kis csomó lehet nyirokcsomó megnagyobbodás, ha nő, és ha több kis csomó is jelentkezik, illetve ha egyéb panasz pl. urológiai probléma társul hozzá, forduljon háziorvosához! (Ha erőltetésre jelentkező a kidudorodás, az sérvre gyanús, tehát vizsgálat szükséges a pontos diagnózishoz! )

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 04., 12:21; Megválaszolva: 2012. február 06., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: