• fogamzásgátlás mellékhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Válaszoló: 9 napja (rendesen a menstruációm 1. napjától) kezdtem fogamzásgátlót szedni, előtte teljesen egészséges voltam, amit a nőgyógyász is alátámasztott. Nagyjából 7 napja erősen bűzös de ritka folyással küzdök, azóta csak 1x éltem nemi életet. lehet-e ez a fogamzásgátló tabletta hatása, vagy fertőzés? mindenképp orvoshoz fogok fordulni, de a fogamzásgátló szedését nem kívánom abbahagyni. ez minden tablettával így lesz (most szedek először fogamzásgátlót SYIMICA) vagy ez csak egy véletlen egybeesés egy ferzőzéssel? (amit nem tudom honnan szedtem össze mert abszolút rendezett körülmények között fix partnerrel élek). köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

        Valószínűleg véletlen az egybeesés a tabletta szedésével. Esetleg az lehet az oka, hogy ha eddig óvszerrel védekeztek, akkor most a hüvelyben maradó sperma okozza a panaszt vagy valamilyen kórokozó miatt, vagy azért, mert a sperma lúgos vegyhatása a hüvely normál flóráját felborította. Nőgyógyászati vizsgálat javasolt.


        Kérdés: 2012. február 04., 00:15; Megválaszolva: 2012. február 06., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: