Mi lehet a baj forrása?

Üdvözlöm! Szeretném a segítségét kérni.1 héttel ezelőtt voltam nemi beteg gondozóba, ahol hüvelygombát, candidat és streptococcust állapítottak meg a hüvelyemben.Ez még nem lenne gond, de Ueraplasma Urealyticum nemi betegséget is kimutatott a tenyésztés.Barátomnak is lettek tünetei, és felmerült benne a gyanú, hogy biztos voltam más férfival is.Pedig én egész 4 éven keresztül hűséges voltam hozzá. A kérdésem az lenne hogy ez a betegség csak és kizárólag partnerváltogatás során alakulhat ki vagy más módon is? Vagyis hogyan lehet még elkapni ezt? Megszeretném nyugtatni a barátomat h tényleg nem voltam senkivel rajta kívül, de a betegség miatt ez nehéz sajnos. Előre is köszönöm válszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza a nemi betegség témában

Kedves Kérdező! Az Ureaplasma fertőzés kizárólag nemi úton terjed. Azonban korántsem biztos, hogy Ön fertőzte meg a partnerét, lehet ő is a forrás, mivel az a betegség férfiakon tünetmentesen vagy tünetszegényen zajlik. Mindkettőjüket- egyszerre- kezelni szükséges.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2012. február 03., 15:59; Megválaszolva: 2012. február 07., 09:50
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi