• Anális szex, candida, gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoki! Olyan kérdésem lenne, hogy az anális szex lehet e befolyással, illetve kialakítója vagy fenntartója a candidás, gombás megbetegedésnek, ha óvszer nélkül történik az anális szex? Nem közvetlen utána, hanem akár egy hét elteltével történik a szex, tehát tisztán. Válaszát előre is köszönöm! v.viki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Igen, lehet a fertőzés oka, de oka lehet még endogén tényező, pl. cukorbetegség, az immunrendszer gyengesége. Érdemes a folyamatos panaszok miatt ellenőriztetni a vércukrát!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 03., 11:24; Megválaszolva: 2012. február 06., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: