duzzanat a nyakon

Tisztelt Doktor nő/Doktor úr! Kb 1hete vettem észre egy duzzanatot a nyakam jobb oldalán az állkapocscsont alatt kicsivel. Ha megnyomom fáj egy kicsit. Növést nem észleltem, esetleg csak minimálisat. Előtte volt egy vírusos torokgyulladásom, ha esetleg ez kapcsolatban állhat vele. Elmúlhat magától is? Vagy tudok rá venni valami gyógyszert? Orvoshoz körülményes lenne most fordulnom, mert külföldön tartózkodom. Kérem segítsenek mi lehet ez és hogy tudnám kezelni! A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

Tisztelt Kérdező! A leírt duzzanat megnagyobbodott nyirokcsomó. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Alkohol- és dohányzásai tilalom. Legyen egy fogászati vizsgálat. Amennyiben nőne vagy fájdalmasabbá válik az orvosi vizsgálat nem hagyható ki.

Kérdés: 2012. február 02., 10:50; Megválaszolva: 2012. február 05., 10:35
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi