• Megbizható a HIV teszt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Okt. 24-én volt egy védekezés nélküli aktusom, január 20-án elmentem véradásra, ahol a az eredményem negativ lett.13 hét telt el el az aktus óta, 3. generációs tesztet használtak, Elisa volt a neve.Kérdésem az, hogy ennyi idő után már kimutatható lenne, ha megfertőződtem volna? Véradáson a virust nézik vagy az ellenanyagot is? Köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV fertőzés témában

        Véradásnál az ellenanyagot nézik, mely ennyi idő után kimutatta volna a fertőzöttséget.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 01., 17:33; Megválaszolva: 2012. február 02., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: