• Fertőző?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/ úr! A páromon jelentkezett először a probléma. A nemi szervén, bőrkinövéshez hasonló, nagyon apró pöttyök jelentkeztek, ami nem fájt illetve nem is viszketett. Majd rá pár napra nálam is jelentkeztek, ugyan is kis apró pöttyök, szintén nem fájt és nem is viszketett, egyébként nagyon könnyen lejönnek. Rajtam csak 3-5 darab van a páromon azért több. Régóta, stabil párkapcsolatban élünk, megcsalás gondolata nem merült fel, de vajon honnan szedhettük össze? És egyáltalán mi ez? Illetve mivel kezeljük, vagy milyen szakrendelésre menjünk el? Mindketten nagyon ügyelünk a gyakori kézmosásra és a rendszeres, alapos tisztálkodásra.Köszönöm szépen előre is a válaszát! Szép estét. Gabika

        Dr. Gál Mónika válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Sajnos nem részletezte, hogy hogyan néznek ki ezek a kiütések (színük, méretük), valamint a pontos elhelyezkedésüket. Ezen információk hiányában csak találgatni lehetne. Azonban mindenképpen STD szakrendelést keressenek fel közösen. Ilyen nemi úton terjedő betegségekkel foglalkozó szakrendelés található minden bőrgyógyászati klinikán.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus Itt kérdezhet

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 29., 21:03; Megválaszolva: 2012. január 31., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: