• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Több, körübelül 6. napja fáj a fejem, a középső 2 nap nagyon nagy intenzitással, és ezzel egy időben meg van duzzadva mindkét nyaki nyirokcsomóm, ami megakadályozza a fájdalom mentes nyelést, és szintén ezzel az erősebb fejfájással egyidőben lázam, orrfolyásom és orrdugulásom is van. Plusz fáradékonyság, és kimerültség is mutatkozott helyenként

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fertőzés témában

        A panaszok oka lehet valamilyen fertőzés, mely mind a nyirokcsomók megnagyobbodását, mind általános tünetként a fejfájást okozhatja, mivel ilyen régóta tartanak a tünetek, menjen el háziorvosához egy alapos vizsgálat elvégzése céljából.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 29., 02:44; Megválaszolva: 2012. január 30., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: