• Mit lehet tenni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 hónapja kezdtem a Tri regol fogamzásgátlótabblettát szedni. előtte pár nappal égő, viszkető érzést éreztem a hüvelyembe. pimafucin hüvelykúpot használtam és pimafucort krémet, enyhült a szúró viszkető érzés. de soha nem tűnt el teljesen.fájdalmas a szex is..és utánna pár órán keresztül ugyanúgy égő érzést érzek. kaptam gyógyszert is hüvelygomba ellen ( 1et kellett bevennem belőle). de azóta is ugyanúgy érzem a kellemetlen érzést, pedig majdnem 1 hete vettem be azt a gyógyszert. mit lehet még ez ellen tenni? köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Próbáljon meg egy hüvelyi probiotikum kúrát, pl. Protexin Gynophilust vagy Gynoflort alkalmazni, ha ezek után sem enyhül a panasz, kenetet kell készíteni a váladékból a kórokozó pontos azonosítása végett. Aktus után tejsavas irrigálás javasolt, mert az ondó lúgos pH-ja szintén hajlamosít a fertőzésekre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 18., 18:22; Megválaszolva: 2012. január 19., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés