• Hüvelygomba vagy más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Pár napja az egyik kis szeméremajkam megvolt duzzadva, és néha viszketett. Ez azonban tegnapi napon abba maradt, mivel beteg lettem. Vagyis azt gondoltam, mire hazaértem az iskolából, már nem volt vérzésem. Este viszont turószerű folyásra lettem figyelmes( fehér színű), azóta nem ismétlödőtt meg ( egy éjszaka telt el azóta) viszont enyhén érzek viszketetséget néha. Ez most hüvelygomba? Még szűz vagyok. Ha az, itthon kezelhetem Canestennel, vagy menjek el nőgyógyászhoz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        A leírás alapján hüvelyi gombás fertőzés valószínű, a Canesten kombit javaslom, ha nincs javulás, keress fel nőgyógyászati szakrendelést!


        Kérdés: 2012. január 18., 09:54; Megválaszolva: 2012. január 19., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A 2 éves kislányom keddi napon kezdet el hányi szerdára elmúlt utána lázas haménése -volt csütörtökön hasményés egész péntekig semi kedve nincs vágyat ja és zöldes a kakia .ors granulátum van hogyan agyam be neki egyszere vagy apránként
        Tisztelt Doktornő/ doktor Úr! Kislányom még egy éves kora előtt megkapta a Varivax védőoltás első oltását, mert a játszótéren együtt játszottunk egy kisfiúval akiről kiderült, hogy bárányhimlős lett még aznap beoltattam a...