• HPV miatt kellemetlen szagú folyás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/doktorúr! Barátnőmmel óvszer nélkül is szoktunk szeretkezni, és ha így történt az ejakuláció, akkor neki nőgyógyászhoz kellett fordulnia kellemetlen szagú folyás miatt. Én most észrevettem, hogy a szeméremdobon (férfik esetébem ha létezik ilyen) a hímvesszőhöz közel van egy HPV szemölcs, ami kiújult. Azt szeretném megkérdezni, a HPV miatt lehet-e, de akkr mi köze az ejakulációhoz, vagy pedig a sperma hüvelyre gyakorolt savas-lúgos hatás miatt törtnik ez a folyás? Esetleg valami más miatt? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV témában

        A HPV hüvelyi folyást nem okoz, ez esetben egyéb kórokozót kell keresni és kezelni, pl. gombát, baktériumot, protozoont. Viszont a HPV miatt mindkettőjüknek javasolt vizsgálat STD szakrendelésen.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 17., 23:34; Megválaszolva: 2012. január 18., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        két napja vettem észre a képen látható piros foltot