• A herpes genitalis utáni panaszaim a nemi élet során pontosan mihez köthetők?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! December közepén diagnosztizálták rajtam a herpes genitalist. Kaptam kenőcsöt és gyógyszert, amit már végigszedtem. A külső tünetek (hólyagok a szeméremajkakon és a gáton) viszonylag hamar, másfél hét után elmúltak és azóta erre nem is volt panaszom. Kb két és fél hét után éltem először nemi életet, utána másfél hét után. Úgy érzem, a hüvelyszáj beszűkült (szexulális együttlét során tapasztaltam). Ezenkívül szintén szexuális együttlét után a szeméremajkak megdagadnak és fokozott a hüvelyi folyás. A kérdésem, hogy ez a herpesz következtében alakult ki, vagy valami más az oka? Ahhoz, hogy ne legyenek ilyen tünetek, mekkora szünetet lenne szükséges tartani a szexuális életben, illetve mi lenne a megoldás? Előre is köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a herpesz témában

        A megoldás mindenképpen az, hogy ismételt nőgyógyászati vizsgálat javasolt.Így lehet megállapítani, hogy milyen további teendőkre van szükség.


        Kérdés: 2012. január 16., 09:31; Megválaszolva: 2012. január 17., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: