• Gynazol befolyásolja-e a menstruációt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Január elején gombás hüvelygyulladást állapítottak meg nálam, és Gynazol 20mg/g hüvelykrémet írtak fel. Felhelyeztem este, viszont sajnos elszámoltam a menstruációm kezdetének időpontját és a következő nap reggel megjött. A kérdésem az lenne, hogy a Gynazol befolyásolja-e valamiben a menstruáció lefolyását, és miután elmúlt a menstruációm újra kell-e kezdeni akkor a kezelést, mert a krém így hatástalan?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Nem befolyásolja a menses lefolyását a Gynazol, menses után kell a kúrát folytatnia, addig javaslok probiotikumos tampont!


        Kérdés: 2012. január 11., 17:37; Megválaszolva: 2012. január 12., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: