• herpesz vírus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A párom péniszén, a bőr felületen, nem a makkon, két darab 0,5 cm átmérőjű piros folt jelent meg ,ami később lehámlott,és tovább nem terjedt, az egyik el is tűnt egy kis idő után, és égő érzést érez néha a makkján. Nekem bakteriális vaginosis fertőzésem van és a vulva candidasisa, amit kezelnek,égő érzés nem jelentkezett. Azt szeretném kérdezni, hogy a páromnak mi ez a fertőzés esetleg herpesz?Vagy az én betegségem így jött ki rajta? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        A párja tünetei gombás fertőzésre utalnak, legközelebb Lomexinnel kezelje, ha tünetes lenne. A herpeszre hólyagos kiütés lenne jellemző.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 05., 16:02; Megválaszolva: 2011. december 06., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés