• mit tegyek a rozsahimlo ellen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok!szeretnek tanacsot kerni en most himlos lettem az az rozsahimlos sajnos nagyon nagy lappangas van szinte mindenki himlos mar egy hete (vasarnap)kiutott de mar hetfon iskolaba kell mennyek az orvos azt mondta elmullik 5 nap alatt de eszrevettem hogy a szamba is himlo van!ami sajnos meg nem mult el nem tudom mit tegyek es viszket a borom!mentolos hintoport tettem ra de nem hasznal semmi nehany testreszem nagyon viszket!kerem segitsen nekem!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rózsahimlő témában

        Kedves Kérdező! A viszketés csillapítására szedjen antihisztamint, a száját öblítse át Corsodyllal, ha nem javul, mutassa meg orvosnak. A gyógyulást siettetni sajnos nem lehet, de csak akkor menjen iskolába, ha a háziorvos is gyógyultnak nyilvánította.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 25., 14:49; Megválaszolva: 2011. november 28., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: