• húgycsőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Egy szexuális együttlét után 3 nappal tapasztaltam enyhe herefájdalmat és kis mennyiségű színtelen húgycsőfolyást. Urológus írt fel ghomorrea és chlamydia ellen gyógyszert, majd ezek beszedése után 2 héttel megcsinálták a tesztet a e két betegségre ami negatív lett. De már másfél hónap eltelt és a tünetek maradtak. Orvosom szerint nincs fertőzés, csak még a húgycsőgyulladás nem múlt el. Szedtem eddig cifloxin,azi sandoz,docyciclynt és aflamint. Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e más teszt amit el kellene végezni az esetemben, illetve reális -e hogy ilyen sokáig eltart a gyulladás.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgycső-gyulladás témában

        Kedves Kérdező! A húgycsőváladék-vizsgálata javasolt, keressen fel STD szakrendelést!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 22., 09:50; Megválaszolva: 2011. november 23., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés