Hirdetés
      • HPV vírust mutatott a rákszűrés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Ismerősöm nevében kérdezném, hogy rákszűréssel kimutatták a HPV vírust. És P3 lett a rákszűrés eredménye ezért vissza hívták megint vettek tőle kenetet aminek az eredménye egy hét múlva lesz kész! Semmi tünete nincs egyenlőre eddig, ha nem okozott rákos elváltozást akkor lehet e kezelni? Vagy kigyógyulni belőle vagy mire számíthat most ismerősöm.

        Dr. Pétervári László válasza a HPV fertőzés témában

        A P3 azt jelenti ,hogy kóros sejtek is láthatóak a kenetben.Ma már inkább a leíró értékelés a használatos. Oka lehet gyulladás is,ezért kell tudni miért értékelték így,általában a kenetet leletező leírja az elváltozási kórokot.Ebből kell kiindulni, a további teendőt ez határozza meg.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 16., 17:10; Megválaszolva: 2011. november 20., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés