Kérdésem lenne!

21 éves fiatalember vagyok, 3-4 éve volt mononucleozisom ami a nyirokcsomók megnagyobbodásával járt! Azóta is nyaki valamint ágyéki nyirokcsomoim meg vannak nagyobbodva, főleg ágyékban! Panaszom nincs nem vagyok beteg minden rendben van, de néha eltöprengek miért is lehetnek jelen ezek a szervezetemben, nagyságuk borsonál is kisebb méretű! nem okozhatja ezt Aids vagy valami daganat? Valamint normális ha egy szervezetben ez így van? Valamint a lábamban van a sipcsontomon ha megerőltetem ilyen zsírcsomó szerű dolog de csak ha ráfeszítek? nem szoktam orvoshoz járni, mert ugye legtöbb betegség pszihésen dől el jó azt hinni minden rendben de kicsit megmozgatta a fantáziámat, 3 éve nm voltam vérvételen tüdőszűrön de nem is merek elmenni mert félek valami nem oké, nem mintha valami tünetem lenne de akkor is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező! A mononukleózis után visszamaradt nagyobb nyirokcsomók nem jelentenek kórosat, a biztonság kedvéért történjen meg ezek ultrahangos vizsgálata, ez alapján látható, hogy kóros folyamat gyanúja felmerül-e. Az ultrahangra beutalót a háziorvos is adhat.

Kérdés: 2011. november 11., 03:38; Megválaszolva: 2011. november 14., 10:58
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt