• Kérdésem lenne!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        21 éves fiatalember vagyok,3-4 éve volt mononucleozisom ami a nyirokcsomók megnagyobbodásával járt!Azóta is nyaki valamint ágyéki nyirokcsomoim meg vannak nagyobbodva,főleg ágyékban !Panaszom nincs nem vagyok beteg minden rendben van,de néha eltöprengek miért is lehetnek jelen ezek a szervezetemben,nagyságuk borsonál is kisebb méretű!nem okozhatja ezt Aids vagy valami daganat??Valamint normális ha egy szervezetben ez így van ?Valamint a lábamban van a sipcsontomon ha megerőltetem ilyen zsírcsomó szerű dolog de csak ha ráfeszítek ?nem szoktam orvoshoz járni,mert ugye legtöbb betegség pszihésen dől el jó azt hinni minden rendben de kicsit megmozgatta a fantáziámat ,3 éve nm voltam vérvételen tüdőszűrön de nem is merek elmenni mert félek valami nem oké,nem mintha valami tünetem lenne de akkor is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! A mononukleózis után visszamaradt nagyobb nyirokcsomók nem jelentenek kórosat, a biztonság kedvéért történjen meg ezek ultrahangos vizsgálata, ez alapján látható, hogy kóros folyamat gyanúja felmerül-e. Az ultrahangra beutalót a háziorvos is adhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 11., 03:38; Megválaszolva: 2011. november 14., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: