• Hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm.Nemrég kértem segitséget önöktől,a 3 éve szinte minden nap visszatérő hőemelkedésemmel kapcsolatban,ami nagyon megvisel..Rengeteg vizsgálaton voltam,és mind negativ lett.De a HIV vizsgálatra férjemet küldtem el,ugy gondoltam ha egyikünk elmegy az elég.Viszont valaki elbizonytalanitott,mert azt mondta hogy ha neki negativ a lelete,az enyém lehet pozitiv.ez igaz???köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        Kedves Kérdező! Ha a férje HIV tesztje negatív, az nem jelenti azt, hogy önnél is kizárható a HIV-fertőzés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 02., 20:15; Megválaszolva: 2011. november 03., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés