• Férfi betegség

    Legfrissebb cikkek a témában
     
    Gyakori kérdések

    Tisztelt Doktor Úr! 2014. novembere óta ágyék környéki fájdalmakkal küszködök. Urológusnál már járta és elmondtam panaszaimat. A kivizsgálás nagyon lassan halad. Kézi tapintással feszes prosztatát diagnosztizáltak Két laboron már tul vagyok. Az első nov. végén történt, a második január közepén. Három négy labor paraméter le illetve felfelé enyhén eltér a referencia adatoktól. A PSA (prosztata tumor marker) érték novemberben 4, 12 volt, januárban 3, 5. Az orvosom szerint a labor eredményeim miatt nem kell aggódnom. Aggodalom ide vagy oda a kellemetlen fájdalmak nem tágítanak. A fájdalom pontos forrását nem tudom pontosan behatárolni, mert egy igen kis területre terjed ki ( végbélnyilás, prosztata és a herék) és fájdalom kisugárzás miatt még számomra is nehéz bármelyik fent említett szervemet megnevezni a fájdalom kiváltójaként. Amennyiben a fájdalom jellegét szeretném érzékeltetni, akkor egy erős belső feszítésre hasonlít. Kérem tanácsaival segítsen megértetni mi okozhatja a fájdalmaimat és milyen szakamber segítségét kérjem a továbbiakban.

    Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

    Prosztatagyulladás okozhatja a panaszokat.

    Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
    Tünetellenörző Laborértékek

    Kérdés: 2015. február 03., 14:29; Megválaszolva: 2015. február 03., 16:59

   • Kérdések és válaszok a témakörben:
    23 éves nő vagyok, és már évek óta szedek antibébi tablettát. Mostanában elkezdtem rosszul lenni a gyógyszertől, ezért párommal úgy döntöttünk, hogy más védekezési módot keresünk. A konkrét kérdésem az lenne, hogy léteznek-e férfi...