• MRI vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.! Az előzményeim erős fejfájások reggeltől-estig hányinger,ingerlékenység, állandó nyomás a koponyámban,mivel a Ct. csak azt állapította meg,hogy meszesedés látható ezzel a tünetekkel kérhetném a további vizsgálatokat,pl:MRI????Szeretnék a végére járni,mert a családomnak a tagjai rákban szenvednek és sajnos hajlamos vagyok rá,és a fájdalom már gyerekkoromban is volt csak senki nem foglalkozott vele.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Ha a koponya CT nem mutatott a meszesedésen kívül kórosat és a vizsgáló orvos szerint nincs olyan neurológiai gócjel, mely komolyabb problémára utalna, csak a fejfájás nem indok koponya MR vizsgáltra. A vizsgálatot az orvos javasolhatja meg, ha szükségét látja, kérni nem lehet. Nem tudom miért mondja, hogy hajlamos a rákra, ez nem biztos, ne gondolja ezt magáról. A családtagok rákos megbetegedése nem egyenlő az Ön majdani rákos betegségével. Ne így élje le az életét, hogy ettől retteg. Az agydaganatnak egyébként sem a fejfájás az első tünete az esetek legnagyobb százalékában. Olyan mértékű agydaganat, mely fejfájást okoz kimutatható CT vizsgálattal.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 31., 18:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: