Van-e okom félni?

Tisztelt Doktor! A múlthéten írtam önöknek agydaganat gyanúval. És kérte tőlem vezessek tünet naplót, vezettem.Közben elmentem pestre a balesetire mivel sűrgősségi beutalót kaptam az orvosomnál, hogy mennyek azonnal CT-re mert lehet, hogy holnap már nem kelek fel:S! El is mentem ott kiröhögtek mivel ezekkel a panaszokkal, felesleges Ct-t csinálni! Diagnózis:Beütöttem többször egy ponton a fejem de nem egy időben, legutóbbi baleset után egy héttel kezdett ott fájni a fejem azon a ponton illetve ha kezemmel megnyomtam körülötte is fáj azóta reggelente erősebb ez a fejfájás, illetve tegnap este rosszul éreztem magam, de nem fájt tegnap egész nap, köhögéskor trüsszentéskor nem fáj, magas a vérnyomásom, vércukorszintem rendben van, erősen folyik az orrom de nem érzem magam megfázva viszont lehet allergiás vagyok. Szóval Pesten a Balesetin azt mondták pihenjek sokat. De én azért nagyon félek nem keletkezett tumor vagy valami nagyon rossz. Kérem Segítsen Válaszát Köszönöm Előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a fejfájás témában

Kedves Kérdező! Nehéz pontos választ adni a kérdésére. Neurológiai vizsgálat szükséges, ha van góctünet, akkor kell CT. Ennek szükségességét mi nem tudjuk megítélni, mert nem tudjuk elvégezni a neurológiai vizsgálatot, és a baleset körülményeit sem ismerjük.

Kérdés: 2010. szeptember 05., 08:33; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:42
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?