• Migrén 20 éve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kamaszkorom óta migrénnel küzdök. Általában a tavasz és az ősz volt a legrosszabb. Mostanában viszont romlik a helyzet, sokat fáj nyáron és ősszel is a fejem. Egyértelműen a menstruáció ront rajta, és akkor nagyon erősé és sűrűvé válik. 2 gyeremekem van a velük való terhességet gyógyszer nélkül csináltam végig. Ezért gondolom, hogy erősen a hormon változás lehet a háttérben. Persze még sok egyéb tényező is. Jártam már alternatív terápiákra, sajnos áttörő eredményt egyik sem hozott. Nagyon sok fájdalmocsillapítót szedek és ezt nem akarom még éveik csinálni. Mit gondol a hormonváltozás okozta migrént meg lehet szüntetni? Vagy van más megoldás a problémám megszüntetésére? Nagyon köszönöm, Zita

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a migrén témában

        Kedves Zita! Van lehetőség arra, hogy úgynevezett megelőző kezeléssel a migrén gyakorisága, ezáltal a fájdalomcsillapítók szedése csökkenthető. Ilyen megelőző kezelést neurológus tud Önnek javasolni. Keressen fel egy neurológiai ha lehetőség van rá fejfájás szakrendelést és kérje ebben az Ő segítségét.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 10., 09:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 16:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés