Fogamzásgátló

Tisztelt doktor nő/úr! Szretném megkérdezni hogy szédülésre, migrénre szedek sibelium és divascan tbl.Elkezdhetem e szedni a cypromix fogamzásgátlót? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem! Ezt gondozó neurológusával beszélje meg, mert egyes esetekben hormonális fog. gátlók ronthatják vagy provokálhatják a migrént. Emellett a migrén, különös képen az aurával járó migrén fokozza a stroke (agyi érbetegségek) kockázatát, amit a fogamzásgátló tabletták szedése tovább növel. Ezért ezekben a formákban érdemes kerülni és más védekezési módot használni.

Kérdés: 2010. július 28., 15:15; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:05
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?