Fejfájás és egyéb összefüggések

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

A napokban iszonyatos fejfájásom volt, A fejtetőtől a tarkómig terjedt ki, nem lüktető hanem olyan volt mintha szétakarna robbanni a fejem, és hányingerem lett.Ez pár évvel ezelőtt nagyon sűrűn előfordult velem, akkor sokszor vénás injekciót kaptam. Most nemtudom mihez kötni.Kikelett mennem az ügyeletre 2x egymás után.Először kaptam Demelgon, B6, Nos-pa injekciót, ez nemhasznált semmit, 1óra múlva visszamentem akkor Seduxen injekciót kaptam.Hazaérés után még bevettem 1óra múlva 1tbl Advil ultra fortét, és így is órák múlva tudtam elaludni. Azóta is érzem azt a nyomást a tarkom körül és muszály gyógyszert bevennem, mert elég rosszul érzem magam ilyenkor. Már kértem a fejfájás rendelésre beutalót, mert egyébként is nagyon fejfájós vagyok.Közben járok kezelésre a Cerebrovascularis rendelésre, a jobboldalam zsibbad és ég, már 5éve, de most átterjedt a baloldalamra is, és mostanában ami új, iszonyatosan fáj a hátam, ezzel kelek és fekszem.Voltam már párszor MR vizsgálaton, érfestésen, lumbáláson, Elektromyographia-i vizsgálatokon.Nagyon sok fajta gyógyszert szedtem már, (Trental, Teperin, Tegretol, Milgamma N, Chinotal).Előfordulhat hogy ezek a dolgok valahol összefüggésben vannak egymással?

Nagyon jólenne már tudni, hogy tulajdonképpen mi is a baj, ebben kérem a tanácsukat!

Köszönöm

Tisztelettel              K.Julianna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

Kedves Julianna!

Véleményem szerint mivel a fejfájás szakrendelésen és a cerebrovascularison is neurológus dolgozik, célszerű lenne azt felkeresni az újabb panaszaival is aki régebb óta gondozza és ismeri, így sok újabb felesleges vizsgálat elkerülhető és ő jobban észreveszi a változást az állapotában mint az, aki először látja. A fejfájása lehetett egy egyszerű migrén, de nyaki gerinc eredetű fejfájás is valamint vérnyomáskiugráshoz kapcsolódó is, sajnos csak ennyiből megmondani nem lehet. Keresse fel a gondozó orvosát és beszélje át vele a problémáját.

 

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2010. március 17., 18:11; Megválaszolva: 2010. március 17., 18:11
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?
Fejfájás, migrén, fejgörcs
Jó napot kívánok. 2020.04.17 én volt egy császármetszésem,gerinc érzéstelenítéssel. Nagyon vigyáztam,nagyon odafigyeltem arra h.műtét után...
Tarkó táji fájdalom
Tisztelt Dr Nő/Úr! Az utóbbi időben gyakran érzek erős görcs szerű fájdalmat a tarkóm bal alsó részén,a fájdalom heves erős de csak pár percig...