Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Az a problémám, hogy 5napja minden nap fáj a fejem! Tompa fájdalmat érzek jobb és bal oldalt és néha a homlokomon is! Fájdalomcsillapító nem 2 órára mulasztja el és utána ugyan úgy fáj! Kedden megyek háziorvoshoz remélem nem súlyos  a fejfájás! A fülem fölött van egy kis csomó szerű 2 hete és nem múlik el! A kettő lehet összhangban egymással? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A fejfájás oka lehet vírusfertőzés, fogászati, szemészeti, fül-orr-gégszeti, neurológiai, belgyógyászati ok, stb. A többi panaszt is figyelembe véve, illetve vizsgálatok segítségével lehet eldönteni a pontos okot. A fül előtt lévő csomó nagyon sok mindentől lehet, a fizikális vizsgálat alapvető a kiváltó ok tisztázásában, sajnos látatlanban nem tudom megmondani, ugyanis lehet bármiylen bőrfüggelék gyulladása, egyéb bőrgyulladás, mirigy, ciszta. Jól teszi, ha orvoshoz fordul, remélhetőleg kiderül, hogy mi a probléma pontos oka.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 16., 13:10; Megválaszolva: 2010. március 16., 13:10
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?
Fejfájás, migrén, fejgörcs
Jó napot kívánok. 2020.04.17 én volt egy császármetszésem,gerinc érzéstelenítéssel. Nagyon vigyáztam,nagyon odafigyeltem arra h.műtét után...
Tarkó táji fájdalom
Tisztelt Dr Nő/Úr! Az utóbbi időben gyakran érzek erős görcs szerű fájdalmat a tarkóm bal alsó részén,a fájdalom heves erős de csak pár percig...