Fejfájás: hajnalban erre ébredek

Tisztelt Doktorno! Ma egy honpaja eppen, hogy hajnalban nagyon intenziv, elviselhetetlen fejfajasra ebredtem. Surgossegire mentunk, ahol CT vizsgalattal megalapitottak, hogy pokhalohartya alatti beverzes. Az felteteleztek, hogy aneurisma okozza. Kozben angiografival kizartak az errendellenesseget. 10 napot voltam korhazban, kezelest kaptam. 10 nap utan kiengedtek, egy honap pihenest javasoltak, persze a beverzes okat nem tudtak megallapitani. A kerdesem az, hogy normalis-e az, hogy azota is fajdogal a fejem, kulonbozo tipusu fejfajas, nem a betegseg elotti hagyomanyos tipus, nem intenziv, nem elviselhetetlen, csak zavaro. Azt mondtak, hogy fajdalomcsillapitot vegyek szukseg eseten, ezert feltetelezem, hogy normalis, hogy meg idonkent faj, de szeretnem egy szakember velemenyet is kikerni. 28 eves vagyok, elotte soha semmi egeszsegugyi problemam nem volt. Koszonettel, Katalin.

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Katalin!

Előfordulhat még ennyi idő után is fejfájás. Az, hogy akkor nem tudták kimutatni a vérzésforrást, nem jelenti, hogy nem aneurysma vérzés volt. Nagy valószínűséggel akkor az érösszehúzódás miatt nem ábrázolódott. A CT angiographiat ismételni szokták néhány hónap múlva. Addig is érdemes nem steroid gyulladáscsökkentőt szedni.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

WEBBeteg szakértő
Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. augusztus 05., 09:39 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 09:39
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás és szédülés
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tavaly augusztusban egyik nap arra ébredtem, hogy szédülök és fáj a fejem. Mindkét tünet folyamatosan fennállt és...
Fejfájás oka
Fej nyomás érzés,koncentráció...
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés