Elviselhetetlen fejfájás oka

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Elviselhetetlen egyoldali szúró fejfájásom van, ami az egyik nap gyengébb a másik nap csak a fájdalomcsillapító enyhít.Ez kb már 2hónapja tart. A fogaimra gyanakodtam abban biztam hogy a fogaim kezelése után ez elmúlik de nem így történt.Fejfájás szakrendelésre 2hét mulva megyek. Milyen egyéb tényezők állhatnak még e mögött, mert nagyon nehéz ezzel a fájdalommal együtt élni.Yasminelle fogamzásgátlót és nebivolol vérnyomáscsökkentőt szedek. Már erre is gyanakszom.Lehet ez is kiváltó tényezője? (4hónapja szedem mindkettőt, de a fejfájás később kezdődött) Kérem segítsen mert nagyon rossz igy hogy nem tudja az ember hogy mi ennek az oka?

Válaszát köszönöm

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Fogamzásgátló tabletta provokálhatja a fejfájásait, a vérnyomáscsökkentő, ha nem alacsony a vérnyomása, akkor nem. Az egyoldali fejfájások okát mindig vizsgálni kell, mert a hátterében komolyabb problémák is állhatnak pl. érfejlődési rendellenesség, daganat. Abból amit leírt az Ön vizsgálata nélkül nehéz meghatározni a háttérben álló okot. Ha lejár a ciklusa, hagyja abba a fogamzásgátlót, lehet, hogy ez önmagában is segíteni fog. A fejfájás szakrendelésen a pontosabb kikérdezésével és a vizsgálatával kideríthetik a háttérben álló okot.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

WEBBeteg szakértő
Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. augusztus 05., 09:53 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 09:53
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás és szédülés
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tavaly augusztusban egyik nap arra ébredtem, hogy szédülök és fáj a fejem. Mindkét tünet folyamatosan fennállt és...
Fejfájás oka
Fej nyomás érzés,koncentráció...
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés