Ok-okozat

Kedves doktor ur/no.mar 6 eve kuszkodom szedulessel es ennek kovetkezeben szorongassal felelemmel.orvosok hada vizsgalt meg allitolag semmi nem talalva megis ugy erzem valami nincs rendben.azt vettem eszre ugyanis hogy menstruaciom elott par nappal a szedulesem sokkal intenzivebb inkabb oldalra mintha egyszer az egyk labam alatt sullyedne  aztan a masik alatt a talaj ez becsukott szemmel is fennall bar eldolni nem dolok el csak megingani szoktam.a szedulesemet lataszavarok hanyinger eros tenyerizzadas es vizelesi kenyszer koveti esetenkent egy ido utan a fejem is faj bar ez inkabb feloldali a bal oldalomon  a halantekomon s a szemem korul valamint szinte allando jellegel cseng a fulem.a szedulesem tobbe kevesbbe allando jellegu bar egy egy vita meg stresszhelyzetben sokkal intenzivebb de van hogy semmi ok nelkul agyon fekve vagy ulve is ramtor.gyakran tahicardiam van es palpitatiom.voltam neurologusnal koponya MRIn kardiologusnal de nem tallatak semmi elvaltozast.nyaki rontgenen annyit mondtak hogy van egy kyphosisom es ezzel kellene jarnom gyogytornara.kerdesem az lenne lehet e hogy ezen tuneteket a menstruaciom is befolyasolja illetve okozhat e szorongas stressz ilyen heves tuneteket ennyi idon keresztul.erdemes e felkeresnem egy ujabb orvost ful orr gegeszt esetleg valaki mast.valaszat nagyon koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Ha jól értem amit leírt, akkor kezdetben csak menstruációhoz kötődően jelentkeztek panaszai, melyeket a leírása alapján menstruációhoz kötődő migrének (a fejfájásos formát) , míg a fejfájással nem járót premenstruációs szindróma tünetének. Erre rárakódhatott egy pánik betegség, ami hasonló tüneteket provokálhat. Emellett elképzelhető, hogy egy úgynevezett jóindulatú, rohamokban jelentkező szédülés is kialakult az évek során, mely a fej helyzetváltoztatásából adódóan provokál szédülést. Esetleg érdemes ideggyógyásszal újra megkonzultálnia a problémáját.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Kérdés: 2009. május 14., 09:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:31
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Furcsa érzések a fejben
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés
Fejfájás