Fejfájás ionizátorral

Azt hiszem, érdekes lehet az én esetem, talán valamilyen tanulsággal is jár orvosi szempontból. Szexuális aktus közben éreztem, oly erős volt, hogy az aktust nem is tudtam folytatni. Ezt meg is írtam: Fájdalom (fejfájás) Megválaszolva: 2009-04-06 15: 33 Amikor szexuális izgalmam fokozódik az orgazmus előtt, egyre erősebb fájdalom kínoz a tarkóm bal oldalán. Ilyenkor kénytelen vagyok abbahagyni az aktust… Az orvos válaszolt is – azt most nem idézem, a történet szempontjából érdektelen – melyben gyógyszert és orvosi kivizsgálást javasolt. Megemlítette azt is, hogy a férfiaknál 30 éves kor után nem ritka. Most rátérnék arra, amiért úgy döntöttem, leírom, mi történt azután, hogy ez a levélváltás lezajlott. Nem mentem rögtön kivizsgálásra, kicsit körülményes nekem, aki olyan helyen élek, ahol a vonat és busz távol van, nekem meg autóm nincs. Halogattam az orvost, miközben kicsit szorongtam, hogy nehogy olyan betegségnek legyen ez az előjele, amelybe majd aggastyán koromban meghalok. Most sem vagyok már fiatal: 60. évemben járok. Ez is fontos körülmény. A szexuális életvitelem miatt lehet érdekes: nincs nőm már húsz éve, s miután változatlanul nagyon kívánom a szexuális aktussal járó élvezetet, hát mindennap önkielégítem magamat. Általában kétszer. Mindennap… húsz éve. Eddig minden tökéletesen „működött”. Egyszer csak – egyik napról a másikra – elkezdődött ez a fejfájás. Még egy pár napig próbálkoztam a levélváltás után, de egyre súlyosabb lett a fájdalom, végül már el sem jutottam az orgazmusig, mert olya erővel szakadt rám, hogy kibírhatatlan volt, és két napig tartott (igaz, azért sokat enyhült másnapra) . Soha nem éreztem még életemben ilyen erős fejvájást. De most már nem csak a tarkóm táján, hanem az egész koponyám feszült. Valami sejtés motoszkált egy ideje agyamban, amely lassan-lassan gondolattá formálódott: egy hónappal a fejfájás kialakulása előtt, egy légfrissítő ionizátort helyeztem üzembe kis szobámban. Éreztem is, hogy valóban működik, mert kicsit szúrós szagú volt a levegő, amikor beléptem rövideb-hosszabb távollét után a helyiségbe. - Nem lehet, hogy ez okozza ezt a fejfájást? – kérdeztem végül, és ki is kapcsoltam az eszközt. Három nap múlva megkíséreltem újra kielégíteni biológiai (de valahol lelki…) vágyamat, félve az újabb kockázattól, de hatalmas megnyugvással tapasztaltam, hogy semmi… és azóta is mindennap semmi fájdalom, pedig most már lassan egy hónapja „gyakorolok” megint. Mit mond erre egy orvos? Kíváncsian várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Nem ismerem az Ön által használt eszközt, nem ismerem a biológiai hatásait sem, így nem tudom, hogy véletlen egybeesésről lehet-e szó, vagy van közte összefüggés.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Kérdés: 2009. május 14., 09:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:58
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Furcsa érzések a fejben
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés
Fejfájás