Fejfájás: keressem fe la nőgyógyászom?

 

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Mirena Spirál levétele utáni 2 hónapos vérzés, majd egészségügyi curet után a nőgyógyászom javasolta a Triregol 3 hóapos kúráját! Most tartok a második levélvél!   Nem tudom, hogy mit tegyek!   Egyre többet fáj a fejem, a hétvégén a vérnyomásom is leesett. Fáradtabb is lettem!   Tudjam be másnak, vagy keressem fel a nőgyógyászomat?

Válaszát előre is megköszönöm!

Gabi 33

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Gabi 33!

Lehet összefüggés a hormonális fogamzásgátló szedése és a fejfájás között. Ez csak az elhagyása után mondható ki azonban biztosra. Érdemes lenne azonban egy vérkép vizsgálat is, hogy a nagyobb mennyiségű vérzés hatására nem alakult-e ki vérszegénység, mely szintén állhat a fáradékonyság, fejfájás hátterében. Ha vérszegény, akkor vas pótlása megoldja a tüneteket. Én először a vérképet nézetném meg, annak függvényében konzultánék a nőgyógyásszal gyógyszerváltás miatt.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Kérdés: 2009. április 27., 18:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:16
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Tisztelt Doktor Úr! Napok óta fáj a fejem hátul jobb oldalon. Középtájt. Egyfajta nyomást érzek. A vérnyomásom magas, szedek rá gyógyszert...
Gyermekkori migrén
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Kisfiam most februárban lesz 12 éves. Panaszai tavaly szeptemberben kezdődtek: reggelente 2-3 napon keresztül...