Agydaganatra utalhatnak ezek a tünetek?

A problémám a következő lenne: kb 2, 5 honapja kezdődtek a tüneteim.Nyomást éreztem a füleimben ami nagyon kellemetlen és a nai napig fennáll.Fül-orr-gégészeten nem találtak semmit, nyaki uh negativ, allergiavizsgálat negativ, vérnyomásom rendben, ekg jo, kardiologiai kivizsgáláson nem talált a doktornő eltérést, szemészeten minden rendben.Neurologián az általános vizsgálatokon kivül más történt;a dr szerint tenzios fejfájás: teperint és rivotrilt irt fel.Nem merem beszedni ezeket a gyogyszereket.Csupa rosszat olvadtam csak roluk.Kisbabát szeretnék és nem gondolnám hogy megoldás ezeket szednem. Tüneteim: folyamatos nyomás a bal fülemben;néha fáj a bal szemem;picikét homályosan lãtok rá;folyamatos nyomás a fejemben;olyan mintha tele lenne;nagyon rossz közérzet;gyomorégés(savas vagyok, ég a gyomrom, sokszor savas felböfögés) ;néha hányinger;szédelgés. Mindenki csak azt mondja hogy a feszültségtől van.Kb.2 évvel ezelőtt jőtt rám előszőr egy rosszullét.Folyamatosan produkáltam rosszulléteket, állandoan attol rettegtem hogy beteg vagyok.Nagyon sojáig tartott.kb 7-8 honap mire a napi rosszulléteim elmultak és csak időközönként jőtt elő 1-1 rosszullét.Biztos vagyok benne hogy mindez amiatt bolt hogy állandoan azon idegeskedtem hogy nem sikerül a kisbaba és lelkileg tönkrementem bele.De ez a mostani más mint az előző volt.Elhatalmadodott rajtan a félelem hogy vakami komoly bajom van.Rájom az orvosokat.nem találják az okát mitől van ez a kellemetlen nyomás a fülemben, homlpkomnál, fejemben;ami mellé tárdul néha a fej különböző pontjain éles fájdalom ami nagyon megijeszt.Ilyenkor bepánikolok hogy nekem biztosan agydaganatom van. A férjemet már teljesen kikésziteztem az állando bajaimmal;pánikommal;betegségeummel;állando sirásommal Csak magammal vagyok elfoglalva;már a kisbaba sem foglalkoztat.Probálok változtstni a helyzeten de nagyon nehéz;mikor már nuncs olyan nap hogy be lenne tele az egész fejem. Mi lehet a probléma.Hogy segitsek magamon? Félek.Sise mulik el? És miért állando?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Kicsi a valószinűsége annak, hogy agydaganata van. Ez azonban csak akkor derül ki, ha készitenek egy koponya MRI vizsgálatot. A Csobánka téren van magán MRI, és nem is nagyon drága. A levele alapján azt hiszem szorongásos és depressziv betegsége van, amire jó lenne, megfelelő gyógyszert szednie. Pszichoterápiával kicsit lelkileg is rendbe hoznia magát. A gyereket úgy sem tudná ellátni ebben a rossz állapotában. Igy szánjon rá időt, és energiát, hogy rendbe tegye a lelki bajait, majd utána elhagyhatja a gyógyszereket és vállalhat kisbabát.

A sorrend fontos, igy lenne a legjobb mindnyájuknak.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 17., 18:39; Megválaszolva: 2012. június 21., 20:56
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?